Için basit anahtar celik kasa örtüsünü

Wiki Article

Veri dirimu akan digunakan untuk verifikasi akun ketika amme membutuhkan bantuan atau ketika ditemukan aktivitas tidak biasa pada akunmu.

Son uygulayım bilimi ile vüruttirilen inç izi okuyuculu çelik kasalar, şifre konusunda teamülinizi elan da kolaylaştırabilir. Şifre kanalırlama derdine son veren inç izi okuyuculu çelik kasalar, maddi olarak ilk etapta zorlasa da elan sonrası bağırsakin şifre unutma derdini ortadan kaldıracağından olası bir harcamadan kurtaracaktır.

âşık sertifikalı kasalar, kasanın bulunmuş olduğu yerde oluşabilecek bir yangına karşı metanet gösteren kasalardır. Bu kasalar standart kasalar bakılırsa daha dayanıklı olmakla beraber müşküllendirilmiş çeliklerden üretilmektedir. Öyledir ki bu çelikler 1000 dereceye denli sıcaklıklara dayanabilmektedir. 1000 tabaka sıcaklığa 1 zaman dayanabilen modellere iye kasalar yardımıyla yangından ziyan görebilecek kıymetli eşyalarınızın korunması midein en haklı yeğleme olacaktır.

....................................................................................................................................

“Majelis punya waktu 90 hari sejak diterima dan harus diputus,” kata Suharto yang juga bilge agung itu.

Yolculuk midein kullanılan kasalar haricinde tercih edeceğiniz öteki kasaların kırıcı olması daha güzel olacaktır. Maksimum ağırbaşlılık sağlamlaması ve darbelere dayanıklı bir materyal olması haysiyetiyle kasaların çok koca bir çoğunluğu çelik kullanılarak üretilmektedir. Bir kasa ne denli ağırsa bir yerden çalınıp taşınması o kadar olanaksız hale gelecektir. Yolculuk dışında kendi evinize evet da iş yerinize yerleştireceğiniz kasa modelini muhtemel olduğunca gösterişli tercih etmeniz henüz emin olacaktır. Para Kasası Elektronik Şifreli 170x230x170 mm boyutlarındaki kasayı duvara monte edebilirsiniz. Saklamanız gereken azca eşhuzurız varsa uzanım olarak ülküsel bir modeldir. İşlerinizi Kolaylaştırmak İçin Tasarlanan Yönetim Aletleri

Son teknolojiyle yanında çıktı aşiyan tipi yahut büro tipi kasa modellerinde de üstün güvenlikli şifreleme yöntemleri vüruttirilmiştir. Parmak izi şifreleme, tuşu şifreleme veya kollu şifreleme ile tasarlanan yüzlerce kasa bulunmaktadır. Ev bark tipi kasa modelleri koruma edeceğiniz belgenin yahut öbür kıymetli eşyaların korunmasını konforlu bir şekilde yerine getirmelidir.

Ofis aksesuarları beyninde önemli bir yeri olan para kasası, her ne kadar emin bir sisteme mevla olsa da korunaklı bir yerde bulundurulmalıdır.

  Para kasası monte edilecek alanın seçimi dürüst dokumalmalıdır. Kasanın monte edileceği vadi stabil, dayanıklı bir alan olmalıdır. Beton ya da kiriş kadar salim bölgeler seçilerek para kasası montajına sarrafiyelanmalıdır.

Kasa kapağında bulunan dü tane anahtarlı kasa kilidine ek olarak elektronik yahut mekanik şifreli kilit takılmışr.

En önemlisi ise bu firmalardan kimiları önceden redif anahtar yapmış oldurıp kasayı satarken satın meydan kişinin adını adresini ve kasayı nereye koyduğunu bildiklerinden dolayı daha sonraki zamanlarda ellerindeki ihtiyat anahtarlarla sirkat yapmışlardır. Bu tarz şeylerin bir çok örneği mevcuttur.

Güvenliğiniz dâhilin para kasanızın şifresini kimseyle paylaşmamanız gerekir. Eğer kasadan para ahiz yetkisi olan farklı zevat bile var ise, kasanızda mevcut para miktarını her bugün arama etmeniz gerekir.

Şifreli para kasası, paralarınızın hemen sizin bileceğiniz bir şifreyle korunmasını sağlamlar. Bu sayede, sizin haberiniz olmadan kimse kasanızdan para alamaz.

Hırsızlar eve girdikleri andan itibaren lüp her yerini arayarak ölçü verdiğiniz eşyalara zahmetsiz bir şekilde ulaşabilir. Fakat evinize ya da ofisinize bir kasa aldığınızda ve bulunmaz para kasası eşyaları orada sakladığınız takdirde o kasayı sizin dışınızda birinin hevesliması üzere kabil değildir. Önemli eşyalarınızı sakladığınız bankadaki kasalar ücretli ve çabucak ulaşılabilir olmaması itibarıyla sizlere yüküm bir yer evetşatabilmektedir. Fakat evinizde evet da ofisinizde bulunduracağınız bir kasa ile eşyalarınıza olabildiğince basit bir şekilde ulaşabilirsiniz. İsterseniz maddî isterseniz de manevî olsun her insanoğlu sahip başüstüneğu eşyayı saklamak ve müdafaa etmek gerek. Bu amacı alegori sürüklemek midein bile birbirinden farklı katı çok önlem allıkır. Bu eşyaları güzel bir şekilde saklayamadığınız takdirde kaybolabilir ya da çhileınabilir. Bu durumun sonucunda majör pert görecek olan insan pırtı sahibi olacaktır. Bu durumun önüne aşmak sinein kişilerin muteber eşyalarını korumak ve saklamak dâhilin özel olarak üretilen çelik kasa çeşitleri oluşturulmaktadır. Bu kasa çeşitleri arasından kendiniz bâtınin en uygun özelliklere malik olan modeli satın alarak eşyalarınızı koruyabilirsiniz.

....................................................................................................................................

Report this wiki page